Meet the coach

Intuïtief eten coach en personal trainer

Laat ik me even voorstellen… Ik ben Caitlin en ik ben een intuïtief eten coach en personal trainer uit Antwerpen. Ondanks het feit dat ik nog maar net 21 kaarsjes heb uitgeblazen, ben ik al enkele jaren intensief bezig met voeding en fitness. Alle kennis en ervaring die ik doorheen de jaren heb verzameld rond een gezonde levensstijl deel ik al te graag met jou!

Waarom zijn jij en ik de perfecte match?

 • Je ambieert veranderingen op lange termijn en hebt genoeg van fitnessprogramma’s die op kortetermijnresultaten mikken. 
 • Je bent klaar voor the next step in de richting van een gezond, gelukkig en lang leven. 
 • Je bent op zoek naar een partner die jou de weg wijst naar een gebalanceerd bestaan. Wat dat voor jou ook betekent. 
 • Je hebt een visie over hoe een fittere jij er uit ziet maar weet niet hoe je dit in haalbare doelstellingen giet.
 • Je wil niet enkel op fysiek vlak groeien maar dit ook combineren met persoonlijke groei op vlak van voeding en beweging. 

 

Wel, goed nieuws: je bent op de juiste plek terechtgekomen want dit is precies wat ik doe. Ik ga steeds op een praktische manier aan de slag. Van mij krijg je geen algemene informatie maar concrete stappen die bij jouw levensstijl passen en die beantwoorden aan jouw doelstellingen. 

En het beste is: die doelstellingen gaan we niet alleen samen crushen, we gaan ook de basis leggen voor de nieuwe jij die fysiek fitter, gezonder en gelukkiger is.

Wil je het ook eens van anderen horen?

Zij gingen je voor:

“Caitlin haar begeleiding is duidelijk en toepasbaar in het dagelijkse leven, zonder dat je speciale ingrediënten of kookboeken moet aanschaffen. Het sporten kan ik perfect thuis toepassen, zoals gevraagd. Als mama van twee kindjes heb ik geen tijd om naar de fitness te gaan of alles uit te zoeken. Ik had al verschillende methodes geprobeerd, maar dit is een blijvende methode. Als ik toch vragen heb, krijg ik snel een antwoord”

Debbie, 32 jaar 

“Ik wilde iemand professioneel met kennis van zaken die mij duiding zou kunnen geven over voeding. Daarnaast wilde ik ook meer krachttraining toevoegen ter compensatie van de cardio die ik al doe. Er is voldoende flexibiliteit rond voeding, zonder te ‘soft’ te worden. Ik heb nieuwe dingen geleerd over voeding. Caitlin past direct aan, wat heel goed is. Ze laat je niet ‘hangen’ in te licht trainen. Er is voldoende contact, zonder dat het te ‘pusherig’ wordt.”

Caroline, 42 jaar

“De aanpak was afgestemd op mij en mijn dagelijks leven. Dit hielp erg hard aangezien ik mijn sociale leven dan niet compleet moest opgeven qua uitgaan, drinken en etentjes met vrienden. Als het even wat moeilijker gaat of ik zie het niet zitten kan ik altijd bij Caitlin terecht en geeft ze meteen advies op maat!”

Lorraine, 20 jaar

Meer weten over mij?

 

Hier alvast 7 fun facts: 

 1. Mijn ouders wisten tien jaar geleden al dat ik van mensen helpen mijn job ging maken. Ze kennen me goed!
 2. Ik ben een Henselmans Certified Coach. Dat wil zeggen dat ik wetenschappelijk ben opgeleid om anderen te coachen om hun kennis en resultaten naar een hoger niveau te tillen.
 3. Krachttraining is voor mij tegelijk het perfecte zen-moment én de ideale uitlaatklep. 
 4. Ik ben veganist. Ik vond het heel interessant om uit te zoeken hoe ik een plant based levensstijl praktisch kan toepassen en welke positieve effecten veganisme heeft op mijn gezondheid. Mijn passie voor voeding was meteen gewekt! Uiteraard verlang ik niet van mijn klanten dat ze stoppen met dierlijke producten te eten. Integendeel, 90% van mijn coaching-klanten eet vlees, vis en zuivel. Of je nu omnivoor, vegetariër of veganist bent, samen gaan we naar structurele resultaten op basis van jouw levensstijl! 
 5. Ik zou hemel en aarde bewegen voor een kruimeltje speculoos. Ik ben er dol op!
 6. Ondanks het feit dat ik heel graag met mensen werk, haal ik het meeste energie uit me-time. Als introvert heb ik voldoende tijd nodig om terug op te laden na de individuele coachingsessies. Ik durf dit wel eens te vergeten…
 7. Ook ik heb me laten verleiden door crashdiëten en extreem hard sporten, maar ook door het andere uiterste van alles eten en nauwelijks bewegen. Door me te verdiepen in voeding en training leerde ik dat een positieve mindset ten opzichte van eten en bewegen cruciaal is voor duurzame aanpassingen aan mijn levensstijl. Dat doe ik door de nadruk op genieten te leggen. 

Meer weten over mij en mijn aanbod? Let’s chat!