Een paar jaar geleden wilde ik wat meer sporten en werken aan mijn lichaam. Doorheen de jaren was mijn lichaam wat veranderd en voelde ik mij niet meer goed in mijn lichaam. Ik begon al snel workouts te zoeken en meer informatie te vinden rond voeding. Maar, die was totaal niet duidelijk. De ene zei dat je van fruit dik wordt en de andere zei dat je zoveel fruit mag eten als je wilt. De ene zei dat je moet sporten op lege maag en de andere zei dat je na een grote maaltijd moet sporten. Na een tijdje wist ik niet meer wat te geloven en wat je nu moet doen. Ik had toen zelf nood aan iets waar ik de informatie kon krijgen die ik nodig had samen met een community.

 Het resultaat?

Nu ik zelf een evidence based opleiding heb gevolgd en wat ervaring heb opgebouwd met one on one cliënten heb ik een groepstraject gemaakt. Een online groepstraject van 12 weken waarbij je ALLE informatie krijgt die je nodig hebt. Dit is hetgeen waar ik zelf zoveel aan had gehad toen ik net startte. Dit is hetgeen waarmee je je levensstijl blijvend kan aanpassen op een manier die bij jou past

 Herken jij dit?

 

Je weet niet goed hoe je moet beginnen met stappen te zetten naar een gezondere levensstijl

Je hebt al veel dieetpogingen achter de rug, maar vindt niets dat bij je levensstijl past

Je ziet door de bomen het bos niet meer van wat je kan geloven in de fitness industrie

I got you!

 Wil jij ook:

Leren wat écht werkt?

Werken aan je mindset rond voeding en sport?

Je niet laten misleiden door claims?

Meer energie en jezelf terug fit voelen?

Werken aan je doelen met de steun van een community?

Nooit meer moeten twijfelen?

Je body en mind een boost geven?

Dan is het Boost Your Body & Mind traject wat je nodig hebt.

Dit krijg je:

  • Alle informatie die je nodig hebt om je doelen te behalen en je levensstijl aan te passen

  • Wekelijks een nieuwe module met informatie en opdrachten

  • Een gepersonaliseerd trainingsschema aangepast aan jouw doelen, ervaring en beschikbaar materiaal

  • Een Facebook community vol andere gemotiveerde dames waar je vragen kan stellen, tips kan delen en elkaar kan steunen

  • Wekelijkse live Q&A van mij om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen

  • Levenslang toegang tot de modules (en nieuwe modules die erna bij komen) & de community

 Hoe kan je je inschrijven?

 

Het eerste traject is inmiddels begonnen. Dit wilt zeggen dat de verkoop ook gesloten is. Wil je graag zeker zijn van je plek, mocht er een nieuwe groep starten? Zet je dan op de wachtlijst. Zo weet je als eerste wanneer er een nieuwe groep kan starten en krijg je eerst toegang tot de verkoop!